100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

KWIJL: Nieuwe liefdesfoto’s van Jutta Leerdam en vriendje Jake Paul

Love is in the air, en nog steeds voor Jutta Leerdam! Op Instagram kunnen we smullen van nieuwe liefdesfoto's van Jutta en haar vriendje Jake Paul.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jake Paul

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Jutta weer gelukkig is in de liefde, en hoe! Ze heeft haar hart verloren aan de stoere bokser Jake Paul.

Nieuwe liefdesfoto’s

‘It’s May and I’m Bach’

Na een paar heerlijke dagen in ons kleine kikkerlandje is Jake Paul weer teruggekeerd naar Amerika. Jutta en Jake moeten het nu dus hun relatie laten proberen te slagen vanaf een lange afstand. Tot groot verdriet van Jutta. Ze schrijft onder de fotoreeks: ‘Come back plsss’.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam en Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam