Jutta Leerdam leert Jake Paul de Nederlandse taal en zo gaat het hem af!
Delen

Jutta Leerdam leert Jake Paul de Nederlandse taal en zo gaat het hem af!

Tulpen, grachten en de Nederlandse taal. Jutta laat alle in en outs zien van ons kikkerlandje!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Relatie met Jake Paul

Nadat vorig jaar haar jarenlange relatie met schaatser Koen Verweij op de klippen liep genoot Jutta van haar vrijgezelle leven. Voor een paar maanden was de blonde schone een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland. Totdat ze de Amerikaanse bokser Jake Paul ontmoette…

Want een paar weken geleden maakten Jutta en Jake bekend dat ze officieel een setje zijn! Met een paar hele romantische kiekjes maakte het kersverse stel hun relatie bekend.

De Nederlandse taal

Op TikTok deelt Jutta trots hoe Jake zijn eerste woordjes Nederlands uitspreekt. “Mag ik een koffie alsjeblieft?” en “Dank je wel”, roept hij er meteen achteraan. Jutta giert het uit en dat is vooral omdat hij de welbekende harde ‘g’-klank niet zo goed kan uitspreken. Het begin is er! Wij vinden het een geweldige video. Deze zie je hieronder.

@juttaleerdam

The proud moment after “Dankjewel” 😂😂😂 @Jake Paul

♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

Bron en Beeld: Tiktok Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam