100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol

Jan Dulles en Caroline Mol genieten van bijzondere datenight

Jan en Caroline hadden wat quality time met z'n tweeën en daarvoor kozen zij gelijk één van de lekkerste restaurants van Nederland uit.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen dagelijks de leukste, mooiste, maar ook verdrietigste momenten met hun volgers.

Bijzondere datenight

Zowel Jan als Caroline leven een druk bestaan. Jan is dagelijks op het podium en in de studio te vinden en Caroline heeft sinds kort, samen met een vriendin, een eigen fashion boetiek, genaamd Will & James. Toch maakt het stel ook af en toe tijd vrij om samen leuke dingen te doen. Dit keer bezochten zij een fantastisch sterrenrestaurant in Nederland: De Bokkedoorns. ‘Datenight. We hebben het er al drie maanden over dat we wat vaker met z’n tweeën uit eten willen gaan maar het was er alleen nog steeds nooit van gekomen. Vandaag is het zover. En omdat we er zo lang op hebben moeten wachten hebben we gelijk één van de beste restaurants gekozen die we konden bedenken’, schrijft Caroline onder een foto met Jan. Dat moet vast en zeker een spectaculaire avond zijn geweest. Wij zijn stiekem een beetje jaloers!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.