KEEP IT COOL: JAN Dulles en zoontje matchen met stoere zonnebrillen
Zie ook:
Delen

KEEP IT COOL: JAN Dulles en zoontje matchen met stoere zonnebrillen

Jan Dulles en zijn zoontje James genieten vandaag optimaal van het zonnetje. Inclusief coole zonnebrillen!

Jan Dulles is naast een super goede zanger ook nog eens een fantastische vader. Zo nu en dan deelt hij wat kiekjes van het gezinsleven met vriendin Caroline en zijn kids.

‘Je zonnebril is zo cool’

Het is vandaag een stralende dag! Jan en zijn zoontje James zijn er vandaag samen lekker op uit en genieten van het prachtige lenteweer. De mannen doen dat op een coole manier, namelijk met stoere zonnebrillen! Op Instagram post de zanger een stoere foto van hem en zijn zoontje James. Zo vader zo zoon! Beiden dragen een stoere zonnebril en kijk ze eens shinen!

Bij de foto schrijft de trotse papa: ‘Ken je dat?: Je wilt thuisblijven maar je zonnebril is zo cool’.

Cool

Volgers van Jan kunnen het stoere plaatje wel waarderen. Zo reageert iemand met ‘Leuke brillen dragen jullie! En leuk, die reflectie in de zonnebril van James!’ Weer iemand anders reageert met ‘Zo mega cool deze foto van vader en zoon’.

Benieuwd naar deze coole boys? Je checkt ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/Ca9fBveMUoT/?utm_source=ig_web_copy_link

 

James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier.

Onlangs deelde Jan’s vriendin Caroline ook een té lieve foto van broer en zus. Hierbij schreef ze: ‘Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje’. Op die foto zagen we James liefdevol zijn kleine zusje vasthouden. Wat een bezit!

Samen in één bed

James en Lina zijn nu al onafscheidelijk. Op Instagram deelt Jan een lieve foto waarin te zien is dat James en Lina heerlijk liggen te chillen in het bed van papa en mama. Lina ligt lekker te snurken terwijl James vrolijk in de camera kijkt.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles