100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

WOW: Jan Dulles kruipt in de huid van déze BN’er en lijkt er precies op!

Jan heeft op zijn telefoon een grappig filter gevonden, waarbij hij niet op zichzelf lijkt, maar wel op een andere bekende Nederlander.

Jan Dulles

Hij is één van de beste zangers van Nederland, partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten samen volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Hun twee kinderen laten dagelijks iedereens hart smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Lookalike

De meeste mensen herkennen Jan aan zijn donkere haren en zijn bril. Die bril heeft hij sinds vorige week niet meer op, dus dat maakt een groot verschil. Jan werd door zijn eigen telefoon niet eens meer herkend. Toch vinden wij Jan, ondanks het feit dat hij geen bril meer draagt, nog veel op zichzelf lijken. Op wie hij óók lijkt, is collega Danny Vera. Jan gebruikte een filter op zijn telefoon en zingt een liedje van Danny Vera. ‘Johnny Vera (broer van Danny Vera)’, schrijft Jan eronder. Wij vinden hem echt heel veel op de zanger lijken. Wat een fantastisch filter is dit.

Wat vinden jullie?

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles