100pmagazine_janenliza_spanje
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan en Liza Smit maken samen bijzonder tripje

Van een lunch in het zonnige Marbella naar het skigebied in de Sierra Nevada: Jan en Liza zijn er samen tussenuit en nemen het ervan!

Gezin Jan en Liza

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen Fem, Emma, Senn én hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire.

Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

Quality time in Spanje

Jan en Liza genieten momenteel van wat extra quality time met elkaar en maken een wel heel bijzonder tripje in Spanje. Van wuivende palmbomen, strand en een terrasje in de zon, naar skiën op 3000 meter hoogte. Op Instagram zegt Jan hierover ‘Dit is toch wel heel bijzonder! Skiën in Spanje op méér dan 3000 meter…’. Daarbij post hij een video waarin hij en Liza samen van een berg afsjezen.

Benieuwd naar de zonnige plaatjes van Jan en Liza?

https://www.instagram.com/p/CawrNTCMV8I/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_janliza4

100pmagazine_janliza7

100pmagazine_janliza3

https://www.instagram.com/tv/CazZKHMgH2j/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_janliza

Jan de vakantieman!

Dat Jan en Liza dol zijn op skiën is natuurlijk geen geheim. Eind januari waren zij nog te vinden in Oostenrijk. Samen met een stel vrienden genieten ze van de witte sneeuw, de zon, ijskoude biertjes en van elkaars gezelschap! Op Instagram schreef Jan hierover ‘Na 2 jaar mogen we eindelijk weer van de sneeuw genieten! Het voelt altijd als thuis komen in Gerlos…’

Aprés-ski

Niet lang daarna waren Jan, Liza en de kinderen in Flachau, Oostenrijk. Ook daar genoten ze volop. Niet alleen van de zon en de sneeuw, maar óók van de après-ski! Op de video die Jan deelde op zijn Instagram zien we dat ze met volle teugen genoten van de gezelligheid! De koelemmertjes met flessen wijn waren niet aan te slepen!

Bron en Beeld: Instagram Jan en Liza Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit