100%NL Magazine Jan Smit

TE LIEF: Jan Smit deelt foto van 25 jaar geleden!

Op Instagram neemt Jan Smit zijn fans 25 jaar mee terug in de tijd, toen Jan nog Jantje was.

Jan Smit

Het ligt nog bij vele mensen in het geheugen, het optreden van de 10-jarige Jan Smit. Kleine Jan zong toen samen met BZN-zangeres Carola Smit het nummer Mama, en werd in één klap een succes.

De rest is geschiedenis. Inmiddels zijn we alweer 25 jaar verder en is Jan uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste zangers van Nederland. En zingen is al lang niet meer het enige wat Jan kan, daarnaast neemt hij de presentatie van vele programma’s voor zijn rekening, kan hij acteren én zit hij in het bestuur van FC Volendam.

Gezin

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio!

Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire. Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

Foto van 25 jaar geleden

Op Instagram neemt Jan zijn trouwe fans mee terug in de tijd, zo’n 25 jaar! Bij een foto uit de oude doos schrijft Jan: ‘Ik vermoed dat dit rond deze tijd was, exact 25 jaar geleden! Vlak voordat mijn debuut single uitkwam. Samen met de toenmalige BZN’ers Jan Keizer, Jack Veerman, Jan Tuijp en de helaas veel te vroeg overleden producer Roy Beltman mocht ik de eindmix beluisteren die Patrick Mühren voor ons in petto had… Het resultaat is inmiddels bekend! ☺️ ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ bleek een schot in de roos.’

En de oplettende kijker ziet het goed, tóén al was Jan fan van ‘zijn’ club FC Volendam. Jan: ‘En ja, toen had ik al een FC Volendam shirtje aan… ‘

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit