100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

WAUW: Jan Smit deelt bijzondere gezinsfoto vanuit Amerika

De reis door Amerika zit er voor Jan en zijn gezin helaas alweer op. Jan deelt een typische, maar geweldige foto vanuit The United States.

Jan Smit

Jan Smit kennen we allemaal als Nederlandse zanger van hits als ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Boom boom bailando’ en ‘Leef nu het kan’. Jan is al jaren gelukkig getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen: Fem, Emma en Senn én hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin. Wij en al zijn volgers vinden het geweldig om allemaal te zien en te volgen.

Reis door Amerika

Aan alles komt een einde en dus ook aan de prachtige reis die Jan samen met zijn gezin heeft gemaakt. Samen reisden zij een paar weken door Amerika en het gezin heeft niet stilgezeten. Zij gingen van plek naar plek en hebben heel veel gezien. Het ene moment stonden zij naast Dr. Pimple Popper en het andere moment zagen zij Daniëlle Oerlemans. Jan deelt nu een práchtige foto van zijn gezin voor het Hollywood sign. ‘Onze vakantie is ten einde. Heerlijke tijd gehad in de USA!’, schrijft Jan eronder. Wat staat het gezin prachtig op de foto. Deze reis is onvergetelijk voor iedereen. Geweldige ervaring!

https://www.instagram.com/p/CwBARDcSP0u/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit