100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit en gezin ontmoeten wereldster tijdens reis door Amerika

Jan is samen met zijn gezin in Amerika en hij kwam daar een wel heel bekend persoon tegen. Hij heeft dit op video vastgelegd.

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Dr. Pimple Popper

Jan, Liza en de kinderen genieten al dagen van een hele bijzondere vakantie. Zij zijn namelijk naar Amerika gevlogen en zij maken hier de mooiste momenten mee. Momenteel zijn zij in Californië en dat bracht het gezin op een idee: een bezoekje aan Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper. Sandra Lee werd bekend door haar programma’s op TLC. Momenteel heeft zij op Instagram 4,5 miljoen volgers. De één vindt het geweldige video’s en de ander houdt er niet zo van.

Sandra is vereerd dat Jan en zijn gezin naar haar toe zijn gekomen. ‘Kijk eens naar ze. Allemaal uit Nederland en ze zijn hiernaartoe gekomen om mij te zien!’, zegt zij in de video. Jan maakt nog duidelijk dat zij uit Volendam komen. De kinderen van Jan beginnen te lachen. ‘Waarom is dat grappig? Wat betekent het? Jullie maken geen grapjes over mij toch?’, vraagt Sandra zich af. Jan antwoordt dat zij een beetje verlegen zijn. ‘Jullie zijn allemaal fantastisch’, zegt Sandra. Wat een geweldige ontmoeting is dat zeg!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit