100%NL Magazine Jan Smit
Delen

Jan Smit deelt geweldig nieuws en de volgers gaan uit hun dak!

Jan: "Al een half jaar lang word ik tijdens optredens én op social media zowat gestalkt over dit liedje...".

Gezin Jan en Liza

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen Fem, Emma, Senn én hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin!

Leuk nieuws

Jan plaatst vandaag een bericht op zijn Instagram en zijn trouwe fans gaan uit hun dak! Daarbij schrijft hij: “Al een half jaar lang word ik tijdens optredens én op social media zowat gestalkt over het liedje ‘Van Goes Tot Purmerend’. Het is een nummer uit 1999! Toen zong ik nog met een hele hoge kinderstem. Op de verzoekjes om het live te zingen kon ik dan ook simpelweg nooit ingaan, omdat ik er niet bij kan! Maar daar komt nu verandering in…”

Herontdekken

Verder schrijft Jan: “Samen met de Marcel Fisser Band zijn we een nieuwe versie aan het voorbereiden! Het zijn voornamelijk jongeren die dit liedje hebben herontdekt en daar wil ik natuurlijk maar al te graag aan mee werken!.” Zijn volgers reageren razend enthousiast. Zo schrijft iemand: “Ik luister dit lied zo vaak! Super gaaf dat je het opnieuw inzingt.” Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit