100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit en vrouw Liza genieten van gezamenlijke hobby!

Jan Smit en zijn vrouw Liza vermaken zich opperbest: het stel heeft een gezamenlijke hobby!

Jan Smit

Na een heftige periode van een burn-out is Jan Smit weer helemaal terug van weggeweest! De zanger is bezig met nieuwe muziek, opnames voor nieuwe tv-programma’s en als klapper op de vuurpijl promoveerde FC Volendam, waar Jan Smit voorzitter van is, naar de Eredivisie. Het leven lacht Jan toe!

Vrouw Liza

2,5 jaar lang waren ze hét setje: Jan en Yolanthe. In 2009 ging het stel uit elkaar, wat voor ontzettend veel media-aandacht zorgde. Yolanthe vond daarna de liefde bij Wesley Sneijder en Jan bij de Volendamse Liza. De rest is geschiedenis.

Inmiddels zijn Jan en Liza alweer 13 jaar samen, waarvan 10 getrouwd. Samen hebben ze een heel hecht gezin met de kinderen Fem, Emma en Senn.

Gezamenlijke hobby

Nu Jan weer helemaal terug van weggeweest is na zijn burnout brengt hij meer tijd dan ooit door met zijn gezin. Samen met zijn vrouw Liza heeft Jan een gezamenlijke hobby: wielrennen!

Als de zon schijnt pakken Jan en Liza de fietsen en gaan ze er samen op uit. De twee hebben veel lol samen en genieten dan ook van de quality time!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit