100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: ‘Ik ben zo waanzinnig trots…’

Jan werd gisteravond live op televisie verrast met iets heel bijzonders door een heel speciaal iemand. Wat is dit geweldig zeg.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Waanzinnig trots

Jan was gisteren één van de gasten aan tafel bij Humberto Tan. Wat er later op die avond gebeurde, had Jan niet verwacht. Hij kreeg namelijk een Edison Pop Oeuvreprijs en deze werd niet door Humberto uitgereikt, maar door zijn eigen zoon, Senn. ‘Wat een bijzondere eer! Ik kreeg vanavond bij Humberto uit handen van onze eigen Senn een Edison Pop Oeuvreprijs! Ik ben zo waanzinnig trots…’, schrijft een stralende Jan bij de foto.

Later op de avond deelde Jan nog een foto met Senn en Humberto in zijn Instagramstory. ‘Mijn beste vriend die gewoon ‘even’ live op televisie de Edison kwam uitreiken!’, schrijft hij daarbij. Dit is echt heel speciaal en wat stoer van Senn dat hij dit durft.

https://www.instagram.com/p/C38t1X_INxm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit