100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger

Nadat Jan Smit op Instagram een nare reactie kreeg van een volger, twijfelde hij geen moment en beet hij terug.

Jan Smit

Jan Smit is een van de meest bekende zangers die ons land rijk is. Samen met zijn mooie vrouw Liza, hun drie kinderen en hond Rio woont hij in het mooie Volendam. Al sinds zijn jeugd is Jan een vertrouwde naam in de Nederlandse muziekindustrie. Naast zijn vele optredens reist hij regelmatig voor zijn werk naar het buitenland en presenteert hij zo nu en dan een televisieprogramma.

Mama

Afgelopen weekend stond Jan opnieuw in de picture, dit keer met een reis terug in de tijd. Heel Nederland leerde Jan kennen toen hij als 10-jarig jongetje het lied ‘Mama’ zong samen met Carola van BZN. Nu, járen later, heeft Jan opnieuw dit lied gezongen. Inclusief Volendammer kostuum en een koor. Het werd een prachtig optreden, die kijk je hier terug.

Nare reactie

De video van Jan’s optreden kreeg ontzettend veel likes en positieve reacties. Toch zat er één reactie tussen die niet zo positief is. Een volger van Jan schreef onder de video: ‘Vreselijk’. Deze nare reactie schoot Jan uiteraard in het verkeerde keelgat.

Jan twijfelde geen moment en besloot om terug te bijten. ‘Heb je je profielfoto weleens bekeken?’ reageert hij. Andere volgers van Jan vinden dat hij helemaal gelijk heeft. Zo reageren zij op hem met: ‘Touché!’, ‘Goed zo, bijt ze de oren af!’ en ‘Heerlijk, gewoon terugslaan!’.

 

100%NL Magazine Jan Smit

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
VIDEO: Jan Smit gaat terug in de tijd het nummer 'Mama'
VIDEO: Jan Smit gaat terug in de tijd het nummer ‘Mama’
Lees alle artikelen over Jan Smit