100%NL Magazine Jan Smit
Delen

ZIEN: Jan Smit deelt vrolijke selfie met zijn oudste (bonus)dochter Fem

Samen met zijn oudste (bonus)dochter Fem beleefde Jan Smit een geweldige avond het afgelopen weekend!

Jan Smit

Jan en zijn vrouw Liza Smit vormen an heel wat jaren een hecht en gelukkig gezin. Ze vierden dit jaar hun 12-jarig huwelijksjubileum, wonen samen in een schitterende villa in Volendam en zijn de trotse ouders van drie kinderen: Fem, Emma en Senn.

Een Spaanse droom

Naast een prachtige woning in Volendam laten Jan en Liza nu ook een tweede optrekje bouwen in Marbella. Ze hebben daar een mooie woning gekocht die ze op dit moment grondig laten verbouwen. Op Instagram betrekken Jan en Liza hun volgers actief bij dit spannende proces. Zo zagen we al eerder 3D-tekeningen van hoe de woning eruit zal komen te zien. Vorige week gaf het stel een nieuwe sneak peek van de toekomstige villa, waarbij ze zelfs de meningen van hun volgers vroegen. Benieuwd waar ze je mening voor vroegen? Dat zie je hier!

Selfie met (bonus)dochter Fem

Jan Smit is een druk bezet man. Hij probeert alle ballen hoog te houden: zijn werk, de woningrenovatie in Marbella én natuurlijk zijn gezin. Als het even kan probeert Jan dit dan ook te combineren. Zoals het afgelopen weekend!

Samen met talloze andere artiesten trad Jan Smit op tijdens ‘Muziekfeest van het jaar’ in de Ziggo Dome. Het werd één groot feest en het publiek ging helemaal uit hun dak. Één van de mensen in het publiek was wel een heel speciaal iemand, het was namelijk de (bonus)dochter van Jan: Fem.

Op Instagram deelde Jan een vrolijke selfie, wat een gezelligheid! Benieuwd naar de selfie van Jan en Fem? Die zie je hieronder.

100%NL Magazine Jan Smit dochter Fem

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen