100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de toekomstige Spaanse villa van Jan Smit!

Wil jij stiekem gluren in de toekomstige Spaanse villa van Jan Smit? Dan is dit je kans!

Jan Smit

Als we denken aan Nederlandstalige muziek komen we natuurlijk al snel bij Jan Smit uit. Jan begon zijn carrière als kleine Jantje bij ‘De Zangertjes van Volenda’. Hij werd op tienjarige leeftijd ontdekt toen hij een duet opnam met BZN. Al snel kreeg iedereen in de gaten dat Jantje helemaal geen kleine Jantje was, zijn talent was zó groot dat het al snel Jan Smit werd. Tot op de dag van vandaag, ruim 25 jaar later, is Jan nog altijd een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten.

Spaanse droom

In het mooie Volendam woont Jan in een gigantische villa, samen met zijn vrouw Liza en drie kinderen. Maar wat veel mensen (nog) niet weten is dat Jan nog een woning heeft. In het zonnige Marbella bouwen Jan en Liza aan een toekomst. Het stel was hier al vaak te vinden, maar dat zal in de toekomst alleen nog maar meer worden! Het stel heeft namelijk een prachtige woning daar gekocht. De woning wordt grondig onder handen genomen en op Instagram nemen Jan en Liza hun volgers graag mee in het proces.

Toekomstige villa

Al eerder deelden Jan en Liza via hun speciale Instagramaccount al de 3D schetsen van hoe de nieuwe woning eruit zal komen te zien. Deze schetsen zagen er al waanzinnig uit!

Nu delen Jan en Liza nóg een sneak peek van hoe de woning eruit zal komen te zien. En daarbij vragen ze ook nog om de mening van de volgers.

‘Ronde tafel, ovale tafel, rechte tafel… En welke stoelen worden het?!!’

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
Lees alle artikelen over Jan Smit