100%NL Magazine Wie Is De Mol
Zie ook:
Delen

Zó kreeg Jan Versteegh te horen dat hij de Mol was!

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de ontknoping van ‘Wie is de Mol?’. De mening van heel Nederland was verdeeld en er was dit keer zeker geen duidelijke Mol. Dat Jan Versteegh uiteindelijk naar voren stapte was voor velen dan ook de ultieme verrassing! Behalve dan voor Ruben die het uiteindelijk bij het juiste eind had en ‘Wie is de Mol?’ 2018 won.

Als je hoort dat je de Mol bent, mag je het maar aan één iemand vertellen. Jan heeft het echter aan twee mensen verteld: zijn vrouw en zijn pasgeboren baby. “Die werd blind vertrouwd, hoefde niet eens een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen!” zegt Jan.

Jan vertelt aan het AD hoe hij het moment beleefde toen hij hoorde dat hij de Mol was:

“Iedereen doet een ‘mollicitatie’, waarbij je aangeeft of je eventueel de Mol zou willen zijn. Ik was aan het sporten, kreeg een telefoontje, hoorde: ‘Jij bent de Mol’ en…klik. Opgehangen. Helemaal verbouwereerd belde ik terug om te vragen of dit een geintje was. Niet dus. Ik ben gelijk naar huis gerend om het mijn vrouw te vertellen. Jeetje, dat was gewoon een jaar geleden hè!’’

Jan heeft het in ieder geval echt geweldig gedaan! Hij dacht dat mensen wel door hem heen zouden prikken, maar dat was voor velen zeker niet het geval! We zijn nu al benieuwd welke BN’ers er volgend jaar mee doen met ‘Wie is de Mol?’!

Bron: AD, Beeld: Instagram

Delen