100%NL Magazine Jan Versteegh
Zie ook:
Delen

LEZEN: Jan Versteegh krijgt zeer pikant voorstel van BN’er in restaurant

Terwijl Jan rustig met zijn vrouw aan het eten was in een restaurant, kreeg hij een vraag van een bekende Nederlandse vrouw, die hij zeker niet had verwacht.

Gezin

Afgelopen maand vierde Jan Versteegh het 5-jarig trouwjubileum met zijn vrouw Diewertje. Het stel heeft samen twee kinderen en daar genieten zij enorm van. Toch is af en toe een avondje rust ook geen straf en daarom besloten Jan en zijn vrouw weer eens een avondje te gaan uiteten. De vorige avond dat zij dit samen deden, verliep de avond op een manier die zij nooit hadden kunnen bedenken.

Uiteten

Aan Shownieuws vertelt Jan wat er gebeurde toen hij met Diewertje het restaurant in kwam lopen. ‘In het restaurant was ik heel lang niet geweest, want de vorige keer dat ik daar kwam had ik daar een hele ongemakkelijke ontmoeting’, begint hij zijn verhaal. ‘Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Diewertje. Aan een ander tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw met haar partner’, gaat hij verder. Aan de manier hoe Jan dit verhaal uitlegt, is te zien dat hij er nog steeds van in shock is. ‘En bij het dessert komen zij bij ons aan tafel zitten. Hij zegt dus: ‘Ja! Dat is wel leuk, Jan. Wij wilden jou nét vragen voor een trio. En wat denk je? Heb je ineens een relatie met haar. Ja toen kon het niet meer hé”. Jan en zijn vrouw wisten niet wat hen overkwam en zij bleven er maar een beetje overheen praten. Nadat beiden stellen de rekening hadden betaald, zij de bekende vrouw haar partner ‘Dag’ tegen Diewertje. ‘Hij zoent haar op de mond, fluistert iets in haar oor en toen had ie dus gezegd: ‘Hé, de bal ligt bij jullie hé”. Wat zullen Jan en Diewertje hierom gelachen hebben en vol ongeloof aan terugdenken.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Jan Versteegh

Jan Versteegh: 'Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.'
Jan Versteegh: ‘Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.’
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
Lees alle artikelen over Jan Versteegh