100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Jarige Luca Borsato in het zonnetje gezet door Marco en Leontine

Luca Borsato blaast vandaag alweer 24 kaarsjes uit. Zijn vader en moeder zetten hun oudste zoon maar al te graag in het zonnetje.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Luca heeft jarenlang een relatie gehad met Daisy, maar aan dit liefdessprookje kwam deze zomer helaas een eind. Momenteel focust Luca zich volledig op zijn eigen muziek en dat lijkt de goede kant op te gaan. De liefde voor muziek zit dus echt in de genen. Luca bracht laatst zelfs al zijn eigen nummer uit. Dit deed hij samen met een klein groepje vrienden, aangezien meerdere mensen de samenwerking met Luca abrupt stop hadden gezet, vanwege het feit dat zijn vader slecht in het nieuws kwam. Luca kreeg daardoor zelfs haat- en doodsbedreigingen, maar hier is hij sterker uitgekomen.

Jarig

Het is vandaag het 24e jaar op rij dat het op 30 november feest is in huize Borsato, want Luca wordt vandaag weer een jaartje ouder. Zelf plaatst hij een Instagramstory, waarin hij vermeldt dat hij vanochtend als 24-jarige wakker is geworden, maar ook zijn vader en moeder delen een foto op Instagram. ‘Deze knappe, grote, lieve vent is vandaag gewoon 24 geworden. Gefeliciteerd lieverd, papa en mama houden zielsveel van jou’, schrijft Leontine. Wat zullen zij trots zijn op hun oudste. Van harte gefeliciteerd Luca!

Bron en Beeld: Instagram Marco Borsato.

Delen

Meer over Luca Borsato

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
Lees alle artikelen over Luca Borsato