100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

Jeroen van der Boom onthult details over contact tussen André, Rachel en Roxeanne

Jeroen is heel close met de hele familie Hazes. Dat zij geen contact hebben met elkaar, doet Jeroen niets. Hij vertelt hoe hij er mee omgaat.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom kennen we in Nederland allemaal als pianist en zanger van onder andere Jij bent zoÉén wereld en Kom maar op. Daarnaast maakt Jeroen ook al jaren deel uit van De Toppers. Samen met René Froger, Gerard Joling en Jan Smit zet hij jaarlijks de Amsterdamse ArenA op z’n kop. Niet alleen bij de Toppers, maar ook bij de concerten van Heel Holland Zingt Hazes is Jeroen al jaren aanwezig. Een bezige bij die overal zingt en piano speelt dus.

Familie Hazes

Jeroen is al jaren bevriend met de hele familie Hazes. Hij speelt dan ook niet voor niets ieder jaar tijdens de Holland Zingt Hazes concerten. Het contact tussen André, Rachel en Roxeanne is slecht, maar toch weet Jeroen de vrede met iedereen te bewaren. ‘Jazeker, ik durf te stellen dat ik met alle Hazes-partijen een goed contact heb’, vertelt hij aan Party. ‘Door er goed op te letten het zakelijke deel en het privéstuk goed van elkaar te scheiden. Door respect te houden voor iedereen. En door hen allemaal de nodige aandacht te geven.’ Als hem wordt gevraagd hoe hij dit doet, antwoordt hij: ‘Door niet op de stoel te gaan zitten waar je niks te zoeken hebt. Dingen gaan invullen voor een ander. Dat is ook waar je vijftig voor bent geworden: een stukje levenservaring.’

Ruimte geven

André besloot vorig jaar weer mee te zingen tijdes de Holland Zingt Hazes concerten en Roxeanne liet juist weten niet aanwezig te zijn. Jeroen vindt dit natuurlijk hartstikke jammer, maar hij heeft respect voor haar beslissing. ‘Ik kan me ook niet voorstellen hoe Roxeanne zich voelt. Maar ze krijgt van het hele team van ‘Holland Zingt Hazes’ de ruimte om haar ding te doen. Om te beslissen of ze wel of niet meedoet. De deur staat altijd voor haar open.’

De verslaggever van Party noemt Jeroen van der Boom het glijmiddel van de familie Hazes. ‘Dat is niet bewust. Het is niet zo dat ik soms denk: nu moet ik Dré weer even bellen. Ik zie hem als mijn jongere broer en ik wil hem altijd helpen. Maar dat doe ik ook met Roxeanne en ook met Rachel. Ik ben in ieder geval hartstikke blij dat we op 8 en 9 maart 2024 weer ‘Holland Zingt Hazes’ gaan doen in de Ziggo Dome’, reageert Jeroen.

Bron: Party en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom