100%NL Magazine Estavana

VIDEO: Jesslynn moedigt haar moeder aan in Roemenië

Het afgelopen weekend speelde Estavana voor haar nieuwe club in Roemenië en natuurlijk was Jesslynn daar om haar moeder aan te moedigen.

Estavana Polman

Estavana Polman is één van de sportiefste vrouwen van Nederland en Denemarken. Zij speelt al jaren handbal op hoog niveau en dat doet zij nog steeds met een grote glimlach op het gezicht. Al meer dan 6 jaar vormt zij een koppel met voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben zij een dochtertje JessLynn. Rafael heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon, Damián. Het gezin van Estavana en Rafael is hiermee helemaal compleet.

Roemenië

Eind vorig jaar maakte Estavana bekend Denemarken achter zich te laten om te gaan handballen in Roemenië. En daar hoort dus ook een verhuizing bij! Aan RTL Boulevard liet Estavana destijds weten pijn in haar buik te hebben gehad dat ze haar gezin heeft moeten achterlaten in Denemarken. Maar, gelukkig niet voor lang!

Jesslynn moedigt Estavana aan

Het afgelopen weekend speelde het team van Estavana een wedstrijd. En natuurlijk waren daar ook de twee allergrootste supporters van Estavana bij aanwezig: Rafael en Jesslynn.

‘First Champions League match visit to Romania! Great atmosphere and result! Proud of you.’

Hoe schattig is de kleine meid in haar shirt. Kijk haar eens stralen!

 

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman en Instagram Rafael van der Vaart