100%NL Magazine Estavana

VIDEO: Jesslynn vliegt haar mama Estavana in de armen op Schiphol

Na een aantal dagen gescheiden te zijn geweest van elkaar vallen Jesslynn en Estavana elkaar vandaag weer in de armen.

Estavana Polman

Toen een paar weken geleden bekend werd dat Estavana Polman zou gaan handballen in RoemeniĆ« stond het leven van het gezin even op z’n kop. Want dit betekende ook dat Estavana Denemarken achter zich zou laten.

Aan RTL Boulevard liet Estavana weten nu eerst een woning en een school voor Jesslynn moest gaan zoeken in RoemeniĆ«. ‘Dus nu komt ze volgende week even vijf dagen langs. En dan in januari, als alles geregeld is, dan komt ze naar mij.’

De afgelopen dagen waren moeder en dochter gescheiden van elkaar…tot vandaag!

Jesslynn vliegt mama in de armen

Vandaag vliegt Estavana eindelijk weer terug naar Nederland waar ze haar geliefde Rafael en dochter Jesslynn weer in de armen kan sluiten. Ongeduldig staat Jesslynn op Schiphol te wachten totdat ze haar moeder weer kan zien. En Jesslynn staat er niet met lege handen, ze heeft een roze ballon voor haar moeder in haar handen.

Trotse papa Rafael legt alles op video vast. Zodra Jesslynn haar moeder ziet verschijnen lichten haar ogen op: ‘Ik zie haar!’, roept ze uit. Ze kan haar enthousiasme niet bedwingen en rent volle vaart op haar moeder af, die haar natuurlijk ook heel erg gemist heeft.

Je ziet de hartverwarmende beelden hieronder.