100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Bedroefde Jet de Nijs: ‘We houden elkaar stevig vast en weten…’

Op Instagram deelt een zwaarmoedige Jet de Nijs een emotioneel bericht, wat veel mensen niet in de koude kleren is gaan zitten.

Rob en Jet de Nijs

Op 19-jarige leeftijd brak Rob de Nijs door in de muziekwereld, toen hij met zijn band ‘Rob de Nijs en de Lords’ een talentenjacht won. Dit was het startschot voor en succesvolle zangcarriêre voor Rob, die daarna in een stroomversnelling terechtkwam. De jaren vlogen voorbij terwijl Rob hit na hit scoorde, en zo gingen er meer dan 60 jaar voorbij. Toen Rob de leeftijd van 79 jaar bereikte besloot hij om zijn microfoon aan de wilgen te hangen.

Rob de Nijs heeft drie zoons gekregen. Zijn oudste twee zoons Robbert en Yoshi kreeg hij met zijn ex Belinda, en zijn jongste zoon Julius kreeg hij met zijn huidige vrouw Jet.

Slopende ziekte

Nadat Rob de Nijs de diagnose Parkinson kreeg gaat zijn gezondheid flink achteruit. De zanger belandde in een rolstoel en moet steeds meer van zijn fysieke gezondheid inleveren. Het is een zwaar proces, niet alleen voor Rob, maar ook voor zijn naaste familie. Zo liet Jet al eerder weten aan VROUW Magazine: ‘Daar horen gevoelens van boosheid, machteloosheid en verdriet ook bij. Rob loopt niet meer en gaat bijna nergens meer naartoe.’

Een paar dagen geleden was Rob jarig en werd hij 81 jaar. Op die dag besloot Jet om een mooie post te delen op social media. Ze schreef onder andere: ‘Ieder jaar houd ik meer van jou…’

‘We houden elkaar stevig vast…’

De feestdagen liggen inmiddels alweer achter ons en het jaar 2024 is van start gegaan. Veel Nederlanders beginnen het nieuwe jaar met frisse moed en gaan vol aan de slag met hun goede voornemens. Hoe enthousiast sommige mensen het nieuwe jaar beginnen, zo beladen is dit voor de familie Nijs. Op Instagram deelt Jet een mooie fotocollage en schrijft ze daarbij een grijpende tekst…

Het is net één januari. Vuurwerk en feesten overal. De beste wensen stromen binnen ze wensen ons gezondheid en voorspoed. Melancholie overvalt me. Onze wensen zijn klein maar immens groot we houden elkaar stevig vast en weten… “de tijd is nu”

De reacties stromen binnen voor Jet en veel van haar volgers vinden wat ze schrijft ontzettend herkenbaar. Het zijn dan ook woorden die hard binnenkomen. Je ziet de post van Jet hieronder.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Beeld: ANP, Bron: Instagram Jet de Nijs

Delen

Meer over Rob de Nijs

Jet de Nijs laat emoties los om Rob: 'De mooiste jaren van mijn leven'
Jet de Nijs laat emoties los om Rob: ‘De mooiste jaren van mijn leven’
Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit 'Het was gewoon een wonder'
Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit ‘Het was gewoon een wonder’
Lees alle artikelen over Rob de Nijs