100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina zet jarige Jim in het zonnetje: ‘Ik ken niemand zoals hij’

Bettina is al bijna Jim zijn halve leven bij hem, maar is nog steeds net zo gek op hem als toen. Zij zet hem dan ook graag in het zonnetje op zijn verjaardag.

Relatie

Jim Bakkum en Bettina Holwerda kennen elkaar al zo’n 15 jaar en zijn daarvan 11 jaar getrouwd. Inmiddels zijn zij 3 kinderen verder en zijn zij iedere dag nog onwijs gelukkig met elkaar. Zowel Jim als Bettina delen dagelijks de leukste en grappigste foto’s van elkaar op Instagram. De Nederlandse acteur is vandaag jarig en Bettina zet hem daarom maar al te graag in het zonnetje. Al doet zij dit wel weer met wat grappige foto’s. ‘‘Heet jij nou eigenlijk DJim of Jim?’ Vroeg ik bijna z’n halve leven geleden aan een dromerige, ietwat onverantwoordelijke jongen. En nu is die jongen 35’, schrijft zij bij de foto’s.

Genieten samen

Bettina is nog steeds net zo verliefd op Jim als toen ze hem leerde kennen als jongen van 20. ‘Nog steeds dromerig, gelukkig iets verantwoordelijker, maar nog net zo knap en uniek als toen. En dat bedoel ik heel positief. Ik ken niemand zoals hij (al komt onze zoon een behoorlijk eind in de buurt.) En ik kan hier nu opsommen wat er zo geweldig aan hem is, maar we gaan nu een duik in de zee nemen met onze kinderen en genieten van het leven samen’. Wat een mooie woorden van Bettina en wat is het toch een heerlijk stel samen.

https://www.instagram.com/p/ChEiOFNMyon/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum