100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Jan Smit viert 14e verjaardag van (bonus)dochter Fem!

Het is vandaag feest in huize Smit, want dochter Fem is jarig en zij viert haar 14e verjaardag. Jan Smit deelt op zijn Instagram een leuke foto met zijn (bonus)dochter!

Gezin Jan Smit

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio!

Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire. Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

(Bonus)dochter

Jan en Liza kenden elkaar al jaren voordat ze een setje werden. Jan beleefde eerst nog de veelbesproken romance met Yolanthe, en Liza trouwde met Wim. Uit die relatie met Wim kreeg Liza dochter Fem. Inmiddels zijn Jan en Liza al bijna 10 jaar getrouwd en voelt Fem echt als een dochter voor Jan. Zo mooi om te zien.

Jan en Fem kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden, dat is ook te zien op verschillende foto’s en video’s. Zo ging er vorig jaar een video van Jan en Fem viral nadat zij Boom Boom Bailando dansten op TikTok!

14e verjaardag!

Vandaag is de mooie Fem jarig en wordt zij alweer 14 jaar oud. Apetrotse Jan plaatst vandaag een prachtige foto op zijn Instagram. Hierbij schrijft hij: ‘Hieperdepiep Hoera! Vandaag is onze Fem 14 jaar geworden!’

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit