100pmagazine_leontine
Zie ook:
Delen

John Huiberts: ‘Leontine en ik hebben nog contact’

Leontine en John maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. John maakt een einde aan alle geruchten en laat van zich horen.

Leontine en John

Na de veelbesproken scheiding van Leontine en Marco zit de media bovenop het stel. Yvonne Coldeweijer bracht als eerste het nieuws dat Leontine een aantal maanden geleden mogelijk een nieuwe liefde had: de ondernemer John Huiberts. Leontine en John zijn een paar maanden samen geweest, maar zij maakten vorige week bekend uit elkaar te zijn.

Contact

Nadat Leontine en John naar buiten brachten dat zij uit elkaar waren, vlogen de roddels hen om de oren. John vertelt in weekblad Weekend zijn kant van het verhaal en daarbij maakt hij een einde aan alle geruchten. ‘Tja, wat doet het met je als er dingen over je gezegd worden die niet waar zijn? Ik laat het van me afglijden. Het maakt me enkel uit hoe mijn dierbaren naar me kijken’, vertelt hij. Leontine en John hebben ook absoluut geen ruzie met elkaar. Integendeel. ‘Leontine en ik hebben nog contact, praten nog steeds met elkaar. We hebben geen ruzie en wensen elkaar het beste toe.’

Speculaties en geruchten

Juicekanalen beweren van alles en brengen veel nieuws naar buiten, maar volgens John wordt alles verdraaid. Er werd gezegd dat John een relatie zou hebben met één van zijn exen. ‘Ik zei voor de grap: ‘Welke ex, want volgens jullie heb ik zó veel exen.’ En vervolgens worden mijn uitspraken weer verkeerd geplaatst en overgenomen. Ik ben niet de persoon zoals ze mij beschrijven’, laat hij duidelijk weten. Ook wordt er beweerd en geschreven dat Leontine lui en zwaar op de hand is, maar ook hier is volgens John niets van waar. ‘Dat is echt totale onzin. Maar dat maakt niet uit, ik ga hier verder niet op in, want alles wat ik daar weer op terugzeg, is alleen maar olie op het vuur gooien.’

Voor John is het belangrijk dat hij zelf weet hoe de vork in de steel zit en daarom blijft hij zo kalm mogelijk. ‘Ik weet wie ik ben en mijn vrienden en familie ook. Het maakt me niet uit hoe anderen die me niet kennen naar me kijken.’ Op deze manier is in één keer duidelijk hoe het zit tussen John en Leontine en zo worden alle geruchten en roddels ontkracht.

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters