FOTO: Jongste dochter Nick en Kirsten Schilder viert 5e verjaardag!
Zie ook:
Delen

FOTO: Jongste dochter Nick en Kirsten Schilder viert 5e verjaardag!

Feest in Volendam, en dan om precies te zijn in huize Schilder. De jongste dochter van Nick en Kirsten Schilder is jarig vandaag!

Nick en Kirsten Schilder

Nick en Kirsten zijn al heel lang een gelukkig paar en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk ontmoet? Kirsten vertelde een tijdje geleden hoe Nick haar vroeger heeft proberen te versieren. ‘Hij wilde op die manier indruk maken op mij en dat is gelukt!’ Je leest het hele interview hier.

Weekendje Parijs

Voor Kirsten staat haar gezin altijd op nummer één en ze is een echte oer-moeder. Zo vertrok ze een paar weken geleden nog met haar oudste dochter Nikkie naar Parijs. Daar beleefden moeder en dochter een geweldig weekend en hadden ze volop tijd voor elkaar.

“PARIS. We zijn weer een mooie herinnering rijker. Wat heb ik toch genoten van afgelopen weekend in Parijs met Nikki! De historie en verhalen van Parijs zijn zo indrukwekkend en de stad is zo ontzettend mooi… een weekend om nooit te vergeten.” Dit mooie bericht schreef Kirsten bij een video van moeder en dochter. Benieuwd naar die video? Die zie je hier!

Jongste dochter

Vandaag is het een ontzettende feestelijke dag in huize Schilder want de jongste telg van Nick en Kirsten, Jackie, viert vandaag alweer haar vijfde verjaardag!

‘Hieperdepiep….. HOERA! Vandaag is het de hele dag feest in huize Schilder, onze Jackie is namelijk vijf jaar geworden’, schrijft Kirsten bij een hele feestelijke foto.

Op de foto zien we een hele blije Jackie die liefdevol vastgehouden wordt door haar moeder. Ook papa Nick staat op de foto en kijkt vol trots naar zijn kleine meid. Van harte gefeliciteerd Jackie!

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: 'Ik moest even slikken'
Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’
Kirsten Schilder schakelt hulp in: 'Iemand de gouden tip?'
Kirsten Schilder schakelt hulp in: ‘Iemand de gouden tip?’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder