100pmagazine_kirstennikkie
Zie ook:
Delen

VIDEO: Kirsten Schilder deelt mooie herinneringen van weekendje Parijs met oudste dochter

Onlangs hebben Kirsten en haar oudste dochter Nikkie een bijzonder moeder-dochter weekend beleefd in Parijs. Op Instagram post Kirsten een té leuke video van haar mooie herinneringen.

Parijs

Kirsten en haar oudste dochter Nikkie hebben onlangs samen een paar dagen doorgebracht in de prachtige stad Parijs. Op Instagram deelde Kirsten daarna een paar prachtige kiekjes van dit bijzondere weekendje weg. Zo werden zij ‘s morgens wakker met een práchtig uitzicht op de Eiffeltoren. Ook hebben ze samen een bezoekje gebracht aan dé highlights van de stad zoals de Arc de Triomphe, de kunstenaarswijk Montmartre en uiteraard…de Eiffeltoren!

Video

Gisteren postte Kirsten een gave video, waarin ze haar mooie herinneringen van dit weekend én de highlights van Parijs met haar volgers deelt. Moeder en dochter hebben het zo te zien prima naar hun zin gehad in deze prachtige stad! Kirsten schrijft op Instagram dan ook dat ze enorm heeft genoten van dit weekend met haar oudste dochter.

‘Herinnering rijker’

Zo schrijft ze: “PARIS. We zijn weer een mooie herinnering rijker. Wat heb ik toch genoten van afgelopen weekend in Parijs met Nikki! De historie en verhalen van Parijs zijn zo indrukwekkend en de stad is zo ontzettend mooi… een weekend om nooit te vergeten.”

Benieuwd naar de leuke video? Je ziet hem hier!

Gezin

Nikki is het oudste kind van Nick en Kirsten, die samen 3 kinderen hebben. Ze hebben ook nog zoon Julian en dochtertje Jackie. Nick en Kirsten delen regelmatig de leukste foto’s van hun gezinsgeluk.

11e verjaardag Nikkie

Een paar weken geleden werd de 11e verjaardag van Nikkie nog groots gevierd. Nick en Kirsten hebben deze speciale dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stonden uitgebreid stil bij de verjaardag van hun dochter. De leuke foto’s zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder