100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’

Jutta's moeder is onlangs door een vreselijke tijd gegaan en daar heeft ook Jutta het heel moeilijk mee gehad. Zij schrijft erover...

Jutta Leerdam

Ze is één van de bekendste schaatsters van Nederland: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs en verbreekt keer op keer nieuwe records. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Ziekte

Jutta heeft haar moeder het afgelopen weekend even extra in het zonnetje gezet, want zij heeft onlangs een vreselijke ziekte overwonnen. Jutta noemt haar moeder dan ook de sterkste vrouw in de wereld. ‘Ik heb hier nooit echt over verteld, maar mijn moeder heeft recentelijk stadium 3 slokdarmkanker overwonnen. Mama, je bent mijn winnaar. Je hebt een tweede kans gekregen, en ik ben zo dankbaar dat je hier nog bent en dat we samen nog zoveel mooie herinneringen kunnen gaan maken. De definitie van een sterke vrouw, mijn rolmodel’, schreef Jutta. Wat een mooie en lieve woorden. Gelukkig heeft Jutta’s moeder de ziekte overwonnen. Op naar een gezonde toekomst met nog duizenden mooie herinneringen!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam