100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Jutta Leerdam schittert in string badpak in zee

Volgers gaan weer massaal uit hun dak, want Jutta deelt een foto én video in string badpak en daar krijgt iédereen het warm van..

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is bij de meeste mensen bekend als de knappe verschijning op de schaatsbaan, die ook nog eens veel prijzen weet te winnen met schaatsen. Jarenlang had de blonde schaatster een relatie met Koen Verweij en samen richtten zij zelfs een schaatsploeg op. De relatie tussen de twee topsporters kwam vorige zomer tot een einde en sindsdien laat Jutta op Instagram maar al te goed merken dat zij weer vrijgezel is. Zij deelt namelijk regelmatig sexy kiekjes in nietsverhullende outfits.

String badpak

De schaatster is inmiddels ruim een week in Miami. Zij neemt haar volgers graag mee met alles wat zij doet en haar volgers gaan keer op keer uit hun dak, want de foto’s en video’s liegen er niet om. Eerder deze week poseerde Jutta nog in bikini en prachtige outfits op het strand, maar dit keer straalt zij in een zwart string badpak. De foto is adembenemend mooi, maar van het filmpje, waarbij zij zwemt in zee, krijgen volgers het al helemaal warm. Een deel van haar ruim 4 miljoen volgers liken en reageren massaal. ‘wow wow wow !!’ en ‘Dit filmpje is gewoon puur kunst zo mooi!’, zijn wat reacties. Wát ziet Jutta er toch geweldig uit. Hier is menig vrouw jaloers op. Je doet het ge-wel-dig, Jutta!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam