100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen: ‘Kaarsje aangestoken voor Max’

Op Instagram laat Victoria Verstappen weten dat zij en haar kinderen een kaarsje hebben opgestoken voor Max Verstappen.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Samen met haar partner Tom Heuts heeft Victoria een heel erg mooi gezin. Tom en Victoria zijn samen de trotse ouders van Luka en Lio. Vooral haar oudste zoon Luka lijkt als twee druppels water op zijn ome Max. De twee hebben precies dezelfde ogen! Benieuwd hoe Luka eruit ziet? Dat zie je hier!

Kaarsje voor ome Max

Vandaag 28 april is het zover, dan moet Max weer rijden tijdens de kwalificatie in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Victoria en haar gezin willen natuurlijk dat Max gaat winnen, maar vooral dat hij veilig over de finish komt. Op Instagram laat ze dan ook weten dat zij en haar zoontjes een kaarsje hebben aangestoken voor ome Max. Wat mooi!

‘Even de nieuwe fiets uittesten! Kaarsje aangestoken voor ome Max & daarna lekkere pannenkoekjes gaan eten.’

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen