100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’

Katja was vroeger, ook al was zij toen al prachtig, heel onzeker. Nu kijkt zij heel anders terug op die tijd en zij geeft nog een wijze levensles mee.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook! Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Verschrikkelijk lelijk

Al van jongs af aan staat Katja bekend als één van de mooiste vrouwen van Nederland. Toch heeft zij zichzelf nooit op die manier gezien. Katja was vroeger zelfs heel onzeker. Onder een ongelooflijk mooie foto schrijft zij: ‘Nooit gedacht dat ik deze foto ooit zelf zou delen. Hij is gemaakt toen ik begin 20 was en draaide voor MTV Europe. Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto, en haatte het dat ik hem, omdat hij blijkbaar in fotobase van heel veel media zat, steeds weer terug zag bij allerlei artikelen over mij.’ Wij snappen absoluut niet wat Katja bedoelt, want zij was rond die leeftijd juist hartstikke knap.

De presentatrice gaat verder en geeft een wijze levensles mee: ‘Nu kijk ik ernaar en denk ik… Nou luister naar het liedje dat ik hierbij ‘draai’. Dat denk ik nu. Wees maar liever voor jezelf. En niet alleen over hoe je eruit ziet. Ook en vooral over wat je doet, waarin je faalt, of wat je allemaal beter zou moeten doen en kunnen van jezelf. Waarschijnlijk doe je je uiterste best. Mijn les: Doe maar wat minder hard je best. Vaak gaat het dan gek genoeg ineens veel beter. (Luister het hele liedje: Everybody’s Free van Baz Luhrman)’ Wat een mooie les, waar hopelijk iedereen iets aan heeft.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman