100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

HOT HOT HOT: Katja Schuurman met de billen bloot in de keuken

Katja laat alle harten weer sneller kloppen met een foto op Instagram. Zij draagt niet bepaald veel kleding en daar ontvangt zij veel reacties op.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten een paar maanden geleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Zonder ondergoed

Op Instagram deelt Katja regelmatig de leukste, maar ook mooiste foto’s met bijna 500.000 mensen. De ene keer is het een selfie met haar dochters en af en toe zien wij een zwoele foto voorbijkomen. Dat laatste is nu weer het geval en Katja draagt amper kleding. In een rood jurkje zonder ondergoed poseert zij in de keuken. ‘Hierbij een foto zònder blote tepels, want dat kan natuurlijk echt niet..’, schrijft Katja bij de foto waarop wij haar blote billen zien. ‘Wat ben je toch een prachtige vrouw Katja’ en ‘Zooooooo mooie vrouw’, is een greep uit de reacties. Katja is inderdaad een prachtige vrouw!

https://www.instagram.com/p/C0zx2kqoLF9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
Verrassende en te gekke carrièreswitch voor Katja Schuurman
ZIEN: Video van Katja Schuurman en dochter Sammie gaat he-le-maal viral
ZIEN: Video van Katja Schuurman en dochter Sammie gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Katja Schuurman