100%NL Magazine Katja Schuurman dochters

Katja Schuurman viert 47e verjaardag: “zit ik me toch een potje jarig te voelen!”

Afgelopen zaterdag mocht Katja Schuurman 47 kaarsjes uitblazen. 'Tegen alle verwachting in' heeft zij zich écht jarig gevoeld. Op Instagram deelt ze een paar feestelijke verjaardagskiekjes.

Verjaardagsverrassingen

Haar 47e levensjaar had niet mooier kunnen beginnen. Op Instagram postte Katja een aantal aantal feestelijke verjaardagskiekjes. Bij de vrolijke plaatjes schrijft Katja dat ze zich ‘tegen de verwachting in een potje jarig voelt’. Mede dankzij haar twee zonnestralen voelde Katja zich écht jarig.

Zo schrijft ze: “Tegen de verwachting in zit ik me toch een potje jarig te voelen! Met dank aan mijn 2 zonnestralen. En vanochtend vooral door de verrassingen van Sammie; zelf taart gebakken, ontbijt op bed, ketting cadeau, slingers, zingen, liefde, vrolijkheid, alles!” Dat klinkt als een hele fijne verjaardag!

Benieuwd naar de vrolijke kiekjes? Je checkt ze hieronder:

Breuk

De afgelopen periode maakt Katja een moeilijke tijd door. Vorig jaar lieten Katja en Freek van Noortwijk in een emotionele post weten uit elkaar te gaan. ‘Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan.’

Sammie en Coco

Toch zijn er gelukkig nog altijd twee personen in Katja’s leven die haar al-tijd laten lachen: haar dochters Sammie en Coco. Uit een relatie met Thijs Römer kreeg Katja dochter Sammie en samen met Freek van Noortwijk dochter Coco.

Katja deelt regelmatig de allerleukste foto’s van haar twee dochters en haar volgers smullen er van! Zo postte ze vorig jaar een foto van Sammie, Coco en zichzelf in alle drie dezelfde outfit. Wat een prachtig plaatje!

Verrast door ex Freek

Dat een scheiding niet altijd afloopt in een fikse ruzie, dat bewijzen Freek en Katja maar. Want ondanks dat de twee niet meer samen zijn, hebben ze nog altijd een goede band.

Zo werd er op Valentijnsdag een mooie bos bloemen bij Katja afgeleverd. Met als afzender: haar ex Freek!

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman.