100%NL Magazine Kees Tol

Kees Tol schreeuwt het uit: ‘HELP!’

Het dakraam schoonmaken ging niet helemaal zonder slag of stoot. De ladder waarmee Kees naar boven klom, viel naar beneden. Daar zit Kees dan...

Kees Tol

Hij heeft áltijd de lachers op zijn hand en is een van de meest geliefde BN’ers: Kees Tol! Kees is wekelijks te zien in het televisieprogramma VT Wonen en hier knapt hij, samen met zijn team, veel huizen op, maar als het op zijn eigen woning aankomt..

De presentator knapt momenteel zijn eigen woning op en dat gaat gepaard met heel wat emoties. Van boven tot beneden wordt Kees z’n héle huis verbouwd. Twee weken geleden was hij al in paniek toen hij zijn huis in puin zag, maar dit keer roept hij weer om hulp.

Vast op het dak

Waar Kees is, is het schoon en een dakraam schoonmaken kun je dus ook wel aan hem overlaten. Met een ladder is Kees het dak opgeklommen, alleen dat verliep niet helemaal volgens plan. Terwijl Kees het dakraam schoonmaakte met ‘een soppie’, viel de ladder naar beneden. In een video laat Kees zijn volgers zien waar hij zelf zit en waar de ladder ligt. ‘En wat denk je? Alleen thuis. Top. HELP!’, zegt hij in zijn video. Na een tijdje komt er hulp en wordt de ladder weer tegen de muur geplaatst. ‘M’n redder’, schrijft hij erbij. Gelukkig schijnt de zon vandaag, maar wij snappen Kees z’n paniek.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.