100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kees Tol uit de kleren op Instagram!

Kees Tol geniet met volle teugen van de warme temperaturen en gaat uit de kleren op Instagram!

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt.

Een tijdje geleden deelde Kees een bizarre transformatie van zichzelf op social media. Hij schreef bij de voor- en nafoto’s: ‘In die tijd bestond er ook ‘de pizza Kees Tol deze werd geserveerd in de lokale pizzeria in Volendam. Daar at ik standaard zo’n 2 keer per week en om me te bedanken en te eren vernoemde ze een pizza naar me…’

Benieuwd naar hoe Kees er 10 jaar geleden uit zag? Dat zie je hier!

Uit de kleren

Kees zit goed in zijn vel. Op zowel zakelijk als privégebied gaat het Kees voor de wind en hij geniet met volle teugen van het leven. Als de goedlachse Volendammer niet op vakantie is dan zorgt hij er wel voor dat hij tóch een beetje het vakantiegevoel ervaart. De familie van Kees heeft een boot in de Volendamse haven waar Kees vaak te vinden is. Vooral met dit lekkere weer trommelt Kees regelmatig wat vrienden op en varen ze heerlijk het IJsselmeer op.

Op Instagram gaat Kees uit de kleren en geniet hij van de warme zon op zijn gebruinde huid. Op zijn Instagram stories deelt Kees een relaxte foto. Looking good Kees!

 

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Kees Tol