100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

Kelly Piquet ontkracht geruchten over breuk met Max door déze foto te plaatsen

Er lijkt ook absoluut niets aan de hand te zijn en de twee zien er nog net zo verliefd uit als hiervoor.

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Breuk?

Verschillende juicekanalen schreven dat Max en Kelly misschien uit elkaar zouden zijn, want Max deelt al een tijdje geen foto’s meer met zijn vriendin en op de verjaardag van Penelope deelde hij ook niets op Instagram.

Romantische foto

De roddels werden eerder al ontkracht door volgers, maar nu deelt Kelly twee romantische foto’s met haar liefje, waarop duidelijk te zien is dat het stel nog bij elkaar is. De twee genieten samen van een heerlijke vakantie en zij zien er nog net zo verliefd uit als voorheen. Heerlijk om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Kelly Piquet

Emotionele Kelly Piquet: 'Mijn hart is volledig gebroken'
Emotionele Kelly Piquet: ‘Mijn hart is volledig gebroken’
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Lees alle artikelen over Kelly Piquet