100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

OH NEE: Betekent dít dat Max Verstappen weer vrijgezel is?

De geruchtenmolen is weer op volle toeren. De laatste geruchten? Dat niemand minder dan Max Verstappen weer vrijgezel zou zijn...

Max Verstappen

Max Verstappen is een monster op de racebaan en dé trots van Nederland in de Formule 1. Hij weet keer op keer zijn concurrenten ver achter zich te laten en de overwinningen op zijn naam te schrijven. Daarnaast is Max ook al twee keer wereldkampioen van de F1 geworden. Een geweldige prestatie!

Relatie met Kelly Piquet

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Max weer vrijgezel?

Waar Max, maar voor Kelly, veel op Instagram plaatste over de relatie, is het nu al een tijdje stil. Voorheen zagen we de tortelduifjes genieten van bijvoorbeeld een helikoptervlucht, ontspannen op vakantie of zelfs zoenen in een reuzenrad. En nu? Nu is het stil…

Volgens verschillende juicechannels lijkt er dus meer aan de hand te zijn en zeggen sommige bronnen dat de twee misschien wel niet meer samen zijn.

Nog een hint waar sommige juicechannels de eventuele breuk aan linken: de verjaardag van Kelly’s dochter Penelope. Zij vierde vorige week alweer haar 4e verjaardag. Vorig jaar, tijdens haar 3e verjaardag, was Max aanwezig op het verjaardagsfeestje. De afgelopen verjaardag niet. Hij heeft hier ook niets over gepost op social media. Volgens bronnen is dat hét teken dat er iets aan de hand is…

Vooralsnog zijn er nog geen berichten vanuit Max en Kelly zelf gepubliceerd waarbij ze bekend maken dat de relatie over is. Wij hopen natuurlijk dat ze nog samen zijn want zeg nou zelf…het is toch een hartstikke leuk stel?

 

UPDATE: Ontzettend veel van onze volgers hebben ons artikel meegelezen en leefde ook heel erg mee. Voor zover wij weten zijn Max en Kelly tóch nog wel altijd samen en genieten ze nu van een welverdiende vakantie!

Beeld: Instagram Max Verstappen, Bron: Instagram

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen