100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Kelly Piquet showt bilpartij in rood badpak

Kelly Piquet ziet er echt uit om door een ringetje te halen. Dit keer is zij samen met haar dochter op vakantie en zij deelt een reeks prachtige foto's.

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Vakantiekiekjes

Kelly Piquet gaat regelmatig op vakantie en zij neemt haar dochter meestal met zich mee. De leukste vakanties zijn natuurlijk met Kelly, Max en Penelope samen, maar aangezien Max veel aan het trainen en racen is, lijkt hij dit keer niet mee te zijn. Op Instagram deelt Kelly de allerleukste foto’s en video’s en de één is nog mooier dan de ander. Dit keer plaatst Kelly een reeks prachtige foto’s vanuit St. Tropez. Op de eerste foto showt zij haar bilpartij in een prachtig rood badpak. Kelly heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is en zij straalt. De derde foto, samen met Penelope, is onze favoriet. Wat is het toch een schatje.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Kelly Piquet

Emotionele Kelly Piquet: 'Mijn hart is volledig gebroken'
Emotionele Kelly Piquet: ‘Mijn hart is volledig gebroken’
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Lees alle artikelen over Kelly Piquet