100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Kersverse papa Roy Donders geeft update: ‘Het gaat heel goed!’

Roy Donders is nog maar een paar dagen vader maar kan nu al zijn geluk niet meer op!

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft.

Kersverse papa

Vorige week was het dan eindelijk zover: Roy en Michelle werden de ouders van een prachtige dochter Romi. Met haar donkere oogjes en haartjes laat ze ieders hart smelten. Wát een schat van een baby is het toch! Roy kon zijn geluk niet op en jubelde vol trots: ‘Ze is er! Romi Johanna Maria Donders!’. Het is het allereerste kindje voor Roy.

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en kan kersverse papa Roy het niet laten om een update te geven aan zijn volgers. ‘Jullie kunnen wel zien dat ik net papa ben geworden, lekker verstrooid hè?’, begint hij zijn verhaal. ‘Met moeders gaat alles goed, en met de kleine Romi gaat ook alles goed!’. Op de video zien we Romi lekker bij haar mama liggen.

Voor Michelle staat er nog een lange herstelperiode voor de deur, want zij is bevallen door middel van een keizersnede. Roy: ‘Met Mies gaat het ook heel goed, ze heeft natuurlijk een keizersnede gehad, heel heftig. Maar daar zie je niets meer van! Nee dat is overdreven maar ze herstelt heel goed en we hebben het heel fijn!’

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Lees alle artikelen over Roy Donders