100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders over zwangerschap Michelle: ‘Ik heb het wel onderschat’

Michelle is inmiddels bijna uitgerekend, maar de zwangerschap bracht best wat zorgen met zich mee. 'Het beïnvloedt alles.'

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

Baby op komst

Vorig jaar maakte Roy Donders bekend voor het eerst vader te worden. Michelle is deze maand uitgerekend, maar de zwangerschap verliep niet zonder zorgen. Michelle lijdt aan diabetes type 1 en daardoor moét zij in het ziekenhuis bevallen. De ziekte kan gevolgen hebben voor de ongeboren baby. Voor Roy en Michelle geeft dit een prettig gevoel, want zij weten dat zowel moeder als baby in het ziekenhuis een stuk veiliger zijn dan thuis. ‘Als er iets fout gaat, zijn ze er meteen bij. Ik heb haar diabetes wel onderschat’, vertelt hij aan Story.

Roy had al gehoord van Michelle dat zij suikerziekte heeft, maar de ernst van deze ziekte drong niet gelijk tot hem door. ‘Toen dacht ik: oké, dan moet je af en toe een keer prikken en dan is het goed. Maar er komt veel meer bij kijken. Het beïnvloedt alles: je energie, je mentale welzijn… Ze heeft een kastje op haar buik dat in verbinding staat met haar telefoon.’ Roy beseft nu maar al te goed dat suikerziekte veel impact heeft op iemands leven.

Bron en Beeld: Story.

Delen

Meer over Roy Donders

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Lees alle artikelen over Roy Donders