100%NL Magazine Wendy en Sem
Zie ook:
Delen

Volgers verbluft om killerbody Sem van Dijk

De volgers van Sem van Dijk smullen weg bij een kiekje van zijn killerbody. Looking good Sem!

Sem van Dijk

Sem van Dijk is de zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk. Een paar weken geleden vierde Sem alweer zijn 19e verjaardag. Zijn moeder Wendy schreef toen een mooi bericht op haar Instagram. ‘Ooit was je dat kleine mannetje links je. Vol verwachting en nieuwsgierigheid keek je de wereld in en dat is nog steeds zo.’ Bij het bericht plaatste Wendy ook twee te lieve foto’s. Die zie je hier.

Sem mag dan wel de looks van zijn moeder hebben, maar het muzikale gen heeft hij van zijn vader! Net als zijn bekende vader is Sem ook druk bezig met het maken van zijn eigen muziek. Sem en Xander namen eerder al samen een nummer op: Appelboom. Toen de moeders van Xander en Wendy, de oma’s dus van Sem, het nummer voor het eerst hoorden kwam dat wel even binnen. Op Instagram plaatste Wendy toen een emotionele video. Ze schreef hierbij: ‘De beiden oma’s ontroerd toen ze het nummer appelboom van vader en zoon voor het eerst hoorde..’ Die video zie je hier.

Killerbody

Op dit moment is Sem aan het genieten van een zonovergoten vakantie op Tenerife. Zijn moeder Wendy is ook van de partij! Op Instagram neemt Sem zijn volgers mee en deelt hij regelmatig jaloersmakende video’s en kiekjes.

Een zonnige foto aan de rand van het zwembad mag natuurlijk niet ontbreken. Op Instagram showt Sem zijn afgetrainde lichaam, en wat voor één! De volgers van Sem weten niet wat ze zien. Ze reageren massaal met vlammetjes onder de foto.

De ouders van Sem, Xander en Wendy, reageren ook onder de foto. Zo schrijft Xander: ‘Lekker zeg, knappe gozer!’. Mama Wendy reageert op haar beurt: ‘Bloed zweet en tranen maar dan heb je wat!’. Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Sem van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk