kim feenstra
Delen

Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje

Kim deelt een te schattige bericht over haar zoontje Brooklyn op haar Instagram.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren.

Baby Brooklyn

Op 16 oktober 2020 werden Kim en haar vriend Stanley voor het eerst ouders van een prachtige zoon genaamd Brooklyn. Kim is een geboren moeder en deelt op Instagram de leukste kiekjes! Zo hebben we Brooklyn al een aantal keren mee zien gaan naar de sportschool, maar ook op vakantie! Wat een heerlijk gezinnetje heeft Kim!

Schattig moedermomentje

Kim heeft een geweldige carrière en werkt veel. Daarmee gaat gepaard dat ze soms ook wel eens hulp nodig heeft om voor haar zoontje Brooklyn te zorgen. Daarom schakelt ze regelmatig een gasthouder in om haar een handje te helpen. Om haar schuldgevoel naar Brooklyn minder te maken, legt ze aan hem uit dat mama centjes moet verdienen. Daarover schrijft ze:

“Vanmorgen toen ik (weer) weg moest vroeg hij aan mij: “Ga je doen mam?” Toen ik hem vertelde dat ik ging werken keek hij me teleurgesteld aan en vroeg: “Waarom?” Ik legde hem uit dat ik centjes ging verdienen en dat we dan leuke dingen kunnen doen. Hij wou liever bij mij blijven en het deed iets met mijn schuld en moedergevoel toen ik de deur uitliep en hij me semi verdrietig uitzwaaide. Zojuist kreeg ik dit bericht van zijn lieve gastouder. En ik moest er hard om lachen. Mooi hoe kinderen overal hun eigen draai aan weten te geven.”

Hieronder zie je het bericht:

https://www.instagram.com/p/CxuxWTIMfXE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra