100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

MOOI: Kim Feenstra en partner sluiten elkaar weer in de armen

Kim heeft onwijs genoten van een vakantie met haar zoontje, maar zij is blij dat haar gezin nu weer samen is. Ook Brooklyn heeft zijn vader gemist.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Mooi ontvangst

Kim en Brooklyn zijn net teruggekomen uit Curacao. Aan de foto’s te zien, hebben moeder en zoon het heerlijk gehad met elkaar. Toch zijn Kim en Brooklyn ook weer blij om thuis te zijn, want zij zien Stanley eindelijk weer. Op Instagram deelt Kim een reeks foto’s waar ons hart echt een sprongetje van maakt. Stanley knuffelt zijn zoon en ook Kim deelt een prachtige foto met haar partner.

‘En toen was onze vakantie voorbij! En waren we na een redelijke chille vlucht weer op Schiphol geland. En wie stond daar op ons te wachten met een hart vol liefde en een step? Papa! Brooklyn rende naar zijn vader toe en was zo blij. Ik kon gelukkig op het juiste moment nog snel een paar foto’s maken van dit weerzien met mijn telefoon. Kijk ook de tweede foto voor deze lieve omhelzing en kus. Ondanks dat Brooklyn en ik samen een prachtige vakantie samen hebben gehad, hadden we papa erg gemist. Brooklyn is ook blij dat we weer thuis zijn. Toen hij onze voordeur zag zei hij ‘Lekker thuis hè!’ 10 dagen was wel de max zonder elkaar denk ik. Nu zijn we gelukkig weer samen en gaan we binnen 24 uur elkaars kop weer gek maken’, schrijft zij onder de foto’s. Mooi om te lezen dat Kim haar liefje zo gemist heeft. Prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra