100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ‘Het was een moeilijk proces’

Kim en Stanley zijn samen ouders van een kindje, maar zij hebben al de hele tijd een wens voor een tweede. Hier vertelt Kim openhartig over.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Tweede zwangerschap

Kim vertelde al eens eerder over het feit dat zij niet makkelijk zwanger kon raken. ‘Het was voor mij een moeilijk proces. Er veel over praten werkt altijd goed’, vertelt Kim nu aan RTL Boulevard. Samen met haar schoonzus Maria Tailor staat Kim dit keer in Kek Mama Magazine en daarin vertelt Kim over het proces. ‘Een kindje krijgen ging niet zomaar, voordat we overgingen op ivf praatten we eindeloos. Ik weet nog dat Maria zei: als het niet lukt, dan draag ik het kind voor jullie.’ Wat een prachtig gebaar.

Kim en Stanley schuiven het niet onder stoelen of banken dat zij graag ouders willen worden van een tweede kindje, maar toch voelen zij zich af en toe schuldig. ‘Er zijn ook mensen die nooit een kindje kunnen krijgen, ook met hulp van de medische wetenschap. Dus ik voelde me schuldig: moet ik nou ook een tweede kindje willen?’, vertelt Kim. Stanley praat haar gelukkig steeds goede moed in. ‘Ja, maar wij willen dat toch heel graag. Waarom zouden wij onszelf dit niet gunnen?’, is wat hij zei. Daar heeft hij absoluut gelijk in, want iedereen gunt het stel een tweede kindje. Wat mooi en bijzonder dat zij hier zo openhartig over praat.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra