GENIETEN: Kim Kötter trakteert volgers op foto's van haar Kroatische gezinsvakantie!
Zie ook:
Delen

GENIETEN: Kim Kötter trakteert volgers op foto’s van haar Kroatische gezinsvakantie!

Kim Kötter deelt prachtige foto's van haar vakantie in Kroatië. De een is nog mooier dan de ander! Een blauwe zee, strand, uitzicht en familie, wat wil je nog meer?

Kroatië

Kim Kötter laat weten en zien op Instagram dat zij aan het genieten is in Kroatië. Ze plaatst veel mooie foto’s van haar gezin en het hele gezelschap. De foto’s zijn bijzonder mooi! De kleine Ted van 6 maanden oud hangt de hele vakantie lekker bij zijn moeder op de buik en haar twee oudste zoons, Muck en Youp, rennen zelf al lekker rond. Wat een prachtig gezin heeft Kim toch!

Vakantiealbum

De foto’s die Kim plaatst zijn voornamelijk foto’s van haar kinderen. Kim schrijft dan ook: “duizenden foto’s maken en geen 1 van jezelf erbij op”. Kim heeft het fotostoel dicht bij de hand deze vakantie en we verwachten er eigenlijk nog veel meer! Hier alvast een greep uit het vakantie fotoalbum van Kim.

Eerste boek

Kim bracht ruim een maand geleden haar eerste boek uit. Het boekt heet: ‘Niet het mooiste meisje van de klas’. Het boek gaat over haar leven van vroeger tot nu en haar ervaring als Miss Nederland. Het is een emotioneel verhaal. Het boek werd heel goed ontvangen door het publiek en zorgde voor veel positieve reacties. Ook deelde zij in het boek veel foto’s van vroeger, die kun je hier bekijken.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter