100%NL Magazine Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt angstig bevallingsverhaal van haar zoontje Muck

Op Instagram staat Kim Kötter even stil bij Wereld Prematurendag. Het jongste zoontje van Kim is namelijk ook een prematuur. Ze deelt haar heftige bevallingsverhaal met haar volgers.

Muck zou 14 weken te vroeg geboren worden. “In 2016 braken mijn vliezen met 26 weken zwangerschap. Ik was in Almelo. Op het ROC van Twente. Ik stond net 2 minuten voor de klas. Jaap was net geland in LA. Met sirenes ben ik vervoerd naar verschillende ziekenhuizen. Uiteindelijk beland in het fantastische WKZ ziekenhuis”

De periode daarna was heel zwaar voor Kim en Jaap. “We leefden per minuut, later per dag, nog later per week extra erbij. Uiteindelijk na bijna 15 weken ziekenhuisopname toch bevallen van een gezonde volgroeide baby, Muck”

Kim staat nog even stil bij alle baby’s die prematuur zijn geboren en iedereen die heeft moeten vechten voor deze baby’s.

Kim is op dit moment zwanger van haar derde zoontje en ondertussen alweer 27 weken zwanger. Wat gaat dat snel! Gister liet ze nog aan haar volgers weten dat haar zoontje wild om zich heen aan het schoppen was in de buik.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter