100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’

Van de video die Kim met haar volgers deelt, wordt iedereen blij. Kim heeft er dan ook heel veel zin in. 'Bijna zijn we klaar voor ze!'

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen.

Kim, Jaap en de kinderen wonen sinds een paar maanden in een nieuwe woning en naast nieuwe meubels en spullen, hebben zij ook wat nieuwe gezinsleden!

Drieling

Op Instagram deelt Kim een video waarbij wij wegsmelten. Zij laat wat schattige lammetjes zien en het blijkt dat dit de nieuwe gezinsleden van Kim en Jaap zijn. ‘de ontmoeting met onze lammetjes!’, begint zij haar bericht.

‘Het is toch niet normaal hoe schattig!!!! Het is een drieling. De mama en het zusje blijven bij mijn ouders. En de boys (worden gecastreerd nog) komen naar ons. Ze komen uit een heel fijn nestje, ze zijn super tam. Allemaal stamboom. Maar we gaan niet fokken. (castreren) Het stalletje wordt gemaakt. De weide wordt klaargemaakt. Bijna zijn we klaar voor ze! Kunnen niet wachten om thuis met ze te spelen!’, schrijft Kim onder de video, waarop zij straalt. Het gezin heeft in ieder geval genoeg ruimte om deze lammetjes rond te laten lopen. Wat een lieve beestjes.

https://www.instagram.com/reel/C0ZYeToIEDB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Kim Kötter en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Lees alle artikelen over Kim Kötter