Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Zie ook:
Delen

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’

Kim kan haar geluk niet op en dat is te zien in de Instagrampost die zij gisteravond laat deelde. Wat een wondertje...

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen.

Kim, Jaap en de kinderen wonen sinds een paar maanden in een nieuwe woning in Loosdrecht. Benieuwd hoe deze woning eruitziet? Klik dan op deze link.

Prachtig babynieuws

Kim kan haar geluk niet op, want zij is tante geworden van een jongen, Jim. Op Instagram deelt zij een mierzoet kiekje van dit pasgeboren wondertje en daarbij schrijft zij: ‘Ons allerschattigste & allerknapste neefje is geboren! Jim, je bent zooo welkom! En natuurlijk super trots op mama @moniek.insta en papa @ramonschuller. Jaap en ik kunnen niet wachten om kleine Jim plat te knuffelen en zijn hele leven lang te verwennen. Kom maar snel logeren schatje!! Bedje staat al voor je klaar hoor. Maar ook bij Nicole (mijn andere zusje). Dus dat wordt nog vechten om de baby. En heb ook nog 3 andere kleine kapers op de kust. Genaamd Muck, Youp en Ted.’ Geweldig dit…

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Lees alle artikelen over Kim Kötter