100%NL Magazine Kirsten

Kirsten deelt bijzondere en mooie gezinsfoto: ‘Toen Nick nog geen baard had’

Vorige week deelde Kirsten Schilder een bijzondere foto uit de oude doos, een gezinsfoto. Uit de tijd dat Nick Schilder nog helemaal geen baard had!

Kirsten Schilder

Een paar jaar geleden had nog niemand van haar gehoord, maar inmiddels is ze zelf ook een heuse BN’er: Kirsten Schilder! Al lang niet maar alleen ‘de vrouw van’ Nick Schilder, van het populaire muzikale duo Nick en Simon.

Naast de zorg voor haar drie kinderen Nikki, Julian en Jackie is Kirsten ook nog columnist, heeft ze een boek geschreven en gaat ze ontzettend veel samenwerkingen aan. Stilzitten zit er niet bij!

Gigantische woning

Een aantal jaar geleden verruilden Nick en Kirsten hun woning midden in het centrum van Volendam in voor een spiksplinternieuwe villa. De villa werd helemaal nieuw gebouwd, precies naar de wensen van de familie Schilder.

Inmiddels wonen Nick en zijn mooie vrouw Kirsten er al een aantal jaar met veel plezier, samen met NikkieJulian en Jackie.

Bijzondere gezinsfoto

Vorige week verraste Kirsten Schilder haar volgers met een leuke gezinsfoto uit de oude doos. Wat waren ze hier nog jong!

‘Uit de oude doos.. throwback naar toen Jackie nog een baby was, Nick nog geen baard had, Nikki toen al dol was op croptops en Julian altijd hetzelfde aan wilde als papa… ‘

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder