100%NL Magazine Kirsten
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder blikt terug met prachtige babyfoto: ‘Waar blijft de tijd’

De kinderen van Nick en Kirsten zijn inmiddels een kleuters meer, maar Kirsten blikt regelmatig terug op vroeger. Dit keer met een geweldige babyfoto.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Genoeg te doen dus voor Kirsten. Heerlijk gezinnetje!

Terug in de tijd

De kinderen van Nick en Kirsten zijn geen kleuters meer en hun oudste dochter gaat zelfs bijna naar de middelbare school. Kirsten deelt regelmatig een leuke foto uit oude doos en dit keer is het een foto van Kirsten en Nikki uit 2011. ‘Even terug naar 2011. Blijf dit zo een prachtige foto vinden, inmiddels is deze prachtige baby 1,74m, zit ze in groep 8 en is zich as we speak aan het voorbereiden op haar eindmusical… Waar blijft de tijd’, schrijft Kirsten onder deze te leuke foto. Wij smelten echt weg bij dat heerlijke koppie en de schaterlach van Nikki. Wat gaat de tijd toch snel.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder